Uppdatering

05.09.2022 21:33

Så nu har jag skaffat mig en ny dator, så nu kan jag uppdatera nyheterna offtare och lättare! Vilken frihet :)

 

Det händer mycket nu! Vi är ute på en heldel utställningar, vilket är sååå kul! Hundarna är helt fantastiskt duktiga, även om man inte alltid vinner så sköter dom sig så himla bra! Vårt lilla gäng som åker runt på alla dessa utställningar är de som peppar och hejjar på varandra, vi har alltid så himla roligt! Nåväl, som sagt har det blivit en del, så här kommer lite resultat från de senaste månaderna :)

Tyson, våran kille från makedonien är nu även Svensk Champion! Det har vi delägarna Lindah och Johan att tacka för som ställde honom i Tvååker! Där han även blev BIR ! Stort grattis till er! 

 

Syskonen Argo och Tessie har samlat på sig en del titlar (Kolla inne på Härskar kullen så ser ni vilka!) De har även blivit Dansk Junior Champion båda 2! Helt fantastiskt roligt! Mina första egenuppfödda Junior Champions! 

 

Valparna från senaste kullen börjar också komma ut och visa sig!

Ziia har blivit BIR valp och BIG 4a, i Danmark fick hon mycket lovande och Bästa Baby :)

Teija Har fått HP och i Danmark Lovande! 

Sota har blivit BIR valp och Best in Show 4a valp!

 

Morsan Birna har även hon varit ute och luftat sig! Vilket hon inte har gjort sen hon var 11 månader!! Det har hittils blivit 1 inofficell där hon blev BIR och BIG 2a ! Hon har sedan varit i Danmark på en 2 dagars utställning med 2 utställningar på lördagen och 1 på södagen. åh där slog hon verkligen mina förväntningar ! 3 x Excellent 3 x CK 2 x 2a bästa tik med reserv cert och 1 BIR med Cert och även titel Thor Vinnare 2022! Wow vilken hund hon är! Går in i ringen och gör detta precis som om hon alltid har gjort det! Är så himla stolt! 

 

Tiden springer bara iväg känns det som! Valparna är redan 5 månader, Tessie har hunnit bli 18månader ! 

Här kommer några bilder från helgen i Danmark!