Välkommen Axel!

08.10.2016 15:22

Vi säger välkommen till Axel!

Axel är vårt nya tillskott till kennlen och vi är mycket glada över att ha fått köpa honom! Än lär vi känna varandra, men han verkar vara en mycket trevlig och cool kille. Nya billder kommer att komma på honom, ni får bara ha lite tålamod ;) 

Annars är det som vanligt fullrulle här, jobb, barn och hunderi! Men vad skulle man ha gjort med all fritid annars? ;)

En annan nyhet är att Rossa och Axel är vårt framtida kombo! Rossa har dock haft ett mitt emellan löp av något slag. Men vi valde att inte para henne nu. Utan vi väntar till nästa! Om vi tror rätt så kommer det att bli januari/februari. Men det vet man aldrig ;) Hur som så hoppas vi på vårvalpar! Kommer att bli väldigt spännande och jag tror detta kan bli riktigt bra ! 

 

Vi kommer att åka på några utställningar också, Esmo är anmäld till Qpoolen. En inoff utställning för valp och juniorhundar. Bra träning! 

Sen blir det Växjö för både Esmo och Rossa. Det blir även My Dog iår för vår del! Rossa är den jag valt att ställa, eftersom hon inte kommer att ställas på ett bra tag sen :) Esmo behöver även växa till sig i kostymen så det ska han få göra i lugn och ro :)

 

Det var allt för denna gång! Trevlig helg!